De planning is voor elk nieuwbouwproject een erg belangrijk item. Bij het project Don Bosco zullen 17 luxe appartementen gerealiseerd worden in de voormalige Don Bosco kerk in Eindhoven. Om aan alle eisen te voldoen, doorloopt het project een aantal fases. Er wordt gestart met een bestemmingsplan om uiteindelijk na het doorlopen van alle stappen de appartementen volledig naar wens op te kunnen leveren. Hieronder is de volledige planning uiteengezet, zodat je een beeld krijgt van de te zetten stappen. Wil jij dit proces volgen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief!

Planning

1. Bestemmingsplan

Land’s-Heeren heeft het initiatief genomen om een gedeelte van de Don Bosco kerk te transformeren naar 17 appartementen. Daarnaast is het plan om op het naastgelegen terrein nieuwbouw te realiseren in de vorm van 36 zorgstudio’s. De Don Bosco kerk vormt het hart van de wijk ‘De Nieuwe Erven’ in de Kruidenbuurt in Eindhoven. De omgeving kenmerkt zich als een woongebied met veel nieuwbouw en diverse voorzieningen.

2. Bouwvergunning

Na het indienen van het bestemmingsplan is een bouwvergunning aangevraagd. Wanneer deze rond is, kan begonnen worden met de verkoop van de 17 appartementen.

3. Inschrijving gestart

Als de bouwvergunning rond is, gaat de inschrijving van start. De geïnteresseerden kunnen zich via het inschrijfformulier op onze website één keer per persoon inschrijven. Hierbij is de mogelijkheid om vier voorkeuren aan te geven.

4. Start verkoop

Medio juni start de verkoop. Het aanbod bestaat uit 17 luxe appartementen met elk een eigen karakter, uitzicht en beleving. De indeling en grootte verschilt per appartement. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op onze website.

5. Sluiting verkoop

(7 oktober)

Wanneer alle appartementen verkocht zijn en de financiële controles uitgevoerd zijn, krijgen de gelukkigen hier bericht van. Hierna kan begonnen worden met de bouw van het project.

6. Start bouw

(7 augustus)

De bouw van de woningen start wanneer 70% verkocht is. In het geval van Don Bosco gaat dit om 12 appartementen.

7. Oplevering

Het is eindelijk zover; jouw woning wordt opgeleverd!