Omgeving

Locatie

De locatie van het project Don Bosco is ideaal. Heerlijk wonen net buiten het centrum in een rustige buurt. Snel en efficiënt naar je werk dankzij de A2, A50 en A67. Het centrum van Eindhoven is slechts vijf minuten rijden, waardoor alle gewenste voorzieningen binnen handbereik zijn. Behoefte aan wat natuur en rust? Ook dat is binnen een steenworp te bereiken. Het Stadswandelpark en de Genneper parken bevinden zich op ongeveer 20 minuutjes lopen. Dé perfecte combinatie van rust in de bruisende stad.

Kruidenbuurt

In het typische Eindhovense Stratum ligt de Kruidenbuurt; begrensd door de Leenderweg, de Floralaan Oost, de Heezerweg en de Korianderstraat. De buurt is in de jaren dertig als een typische tuinwijk gebouwd, maar de afgelopen jaren grotendeels vernieuwd. Zo zijn belangrijke voorzieningen zoals een basisschool, verschillende gezondheidscentra, een wijkgebouw en een winkelcentrum binnen handbereik. Het is een gezellige en diverse buurt, waar het zowel voor de oude als nieuwe Kruidenbuurters heerlijk wonen en leven is.

Visie

De appartementen van Don Bosco staan voor kwaliteit, een eigen karakter én beleving. Alle beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en een prachtig uitzicht. De appartementen worden volledig gasvrij gebouwd, waardoor de energiekosten een stuk lager zullen zijn. Ook is er genoeg parkeermogelijkheid voor degenen die beschikken over een eigen auto. De appartementen passen bij het karakteristieke gebouw en worden gebouwd met verschillende moderne technologieën.

    • Hoogwaardige kwaliteit
    • Volledig gasloos
    • Bijzonder wonen

Bij de totstandkoming van het project is goed gekeken naar behoud van de esthetische elementen die het pand zo uniek maken. De historische stijl van de oude kerk wordt gemixt met de moderne kwaliteit van nu. Alle appartementen worden volledig afgewerkt met de daarbij passende kwaliteit. Op zorgvuldige wijze worden alle essentiële elementen verwerkt, van de keuken en de badkamer tot de verwarming, het schilderwerk en de isolatie van de appartementen. Uiteraard wordt altijd geluisterd naar je persoonlijke wensen. Ieder appartement heeft een eigen uitstraling, uitzicht en beleving waardoor het woonplezier wordt verhoogd.