Don Bosco wordt ontwikkeld door Land ‘s – Heeren. Met de kennis en ervaring van vastgoed, ontwikkelen zij de 17 karakteristieke appartementen in de voormalige Don Bosco kerk. Dit doen zij niet alleen, ontwikkelen is tenslotte teamwork. Voor project Hemels Wonen Eindhoven werken zij samen in een team dat bestaat uit uiteenlopende disciplines. We vertellen je graag meer over de partners van dit project. 

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars is marktleider in Zuidoost-Brabant. Voor het plan Hemels Wonen Eindhoven zijn zij medeverantwoordelijk voor de verkoop. Met hun persoonlijke aanpak en specialistische kennis stellen zij de klant centraal. Het gaat immers niet alleen om het appartement, maar ook om de koper!

BMV

Bouwers Met Visie is de bouwonderneming die op duurzame en verantwoordelijke wijze het project Hemels Wonen Eindhoven realiseert. De pijlers betrokkenheid, vakmanschap, kennis van bouw, beheer en ontwikkeling zorgen samen voor kwaliteit van het hoogste niveau.

AZHX Architecten

AZHX Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de appartementen. Het architectenbureau is vanaf het begin betrokken geweest bij het project Hemels Wonen Eindhoven. Ieder appartement heeft een uniek ontwerp dat perfect past bij de karakteristieke eigenschappen van het pand.

Red Rock Media

Red Rock Media is een (online) media- en adviesbureau dat bedrijven volledig ontzorgt op het gebied van onlinemarketing- en communicatie. Voor project Hemels Wonen Eindhoven hebben zij een nieuwe website ontworpen en zijn zij verantwoordelijk voor alle online communicatie uitingen.

Wil jij meer weten over project Hemels Wonen Eindhoven? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!